Golodog

Sepi, mangrupa wadah pikeun kajadian anu enggeus, eukeur jeng anu bakal lumangsung. Sepi taya lain ti asal kajadian anu nganteng tug nepi ka akhir anu boa di mana batasna.

Dina sepi sagala lampah manusa narembongan natrat, jelas. Sepi ibarat solobong suling jeung liang-liangna, tempat galindengna sowara jeung anu nangtukeun warna sowarana.

Sepi… tempat urang balik ka asaling jadi….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s